Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Convenis col·laboradors

17-09-2018

Conveni UPC

L'Associació de Gestors de Manteniment i la Fundació Politècnica de Catalunya han signat un acord per tal de col·laborar mútuament en donar suport a la formació continuada, millorar la vàlua dels professionals, potenciant la cooperació identificant necessitats i oportunitats, aportant mútuament experiència i coneixement a la docència i la formació dins del nostre àmbit d'actuació professional.

Aquest acord queda emmarcat per tant dins dels objectius d'AGEM, de promoure i gestionar les activitats de formació continuada, i posar a la disposició dels socis una oferta de formació especifica que sigui impartida per la Fundació Politècnica de Catalunya que sigui de l'interès pels socis, i alhora també contribuir a potenciar la docència basada en el coneixement i l'experiència dels professionals del nostre sector del manteniment i gestió d'edificis.

Aquest acord preveu la difusió dels postgraus dins del curs acadèmic 2018-2019, en particular, la 6ª edició del MASTER EN FACILITY MANAGEMENT.

Dins dels acords, esta previst aplicar descomptes especials en l'import de la matrícula als socis d'AGEM que estiguin interessats.

Així mateix, aquest acord preveu dissenyar els mecanismes per tal de que les empreses que estiguin interessades puguin contractar alumnes en practiques, que hagin realitzat aquests postgraus.

Esperem que aquestes iniciatives siguin del vostre interès. 

Per mes informació, podeu accedir als links que trobareu a la web d'AGEM, i també us podeu posar en contacte amb la Secretaria Tècnica d'AGEM.

http://www.talent.upc.edu/cat/professionals/presentacio/codi/209300/facility-management/

Fitxers adjunts