Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Notícies

19-01-2017

Gran assistència a la 14a Trobada de Socis d'AGEM

El passat 15 de desembre,  va tenir lloc la 14a Trobada de Socis organitzada per l’Associació de Gestors de Manteniment, AGEM  amb una gran afluència dels nostres Socis. 

La primera part de la Trobada, moderada pel Sr. Antoni Garcia, va incloure quatre  ponències. En el primera, es va descriure la implantació del Projecte BIM a la Universitat Internacional de Catalunya, en la segona es va explicar el mètode per rehabilitar grans acumuladors d’aigua calenta sanitària, a la tercera es van descriure les solucions contra la legionel·la a l’Hospital de Campdevànol i la quarta  ponència tractava sobre dues afectacions importants de subministrament elèctric i sortida d’aigües residuals al l’Hospital de Valls,

Després d’una agraïda pausa-cafè, es va donar pas al segon bloc de la Trobada amb dues ponències, també moderada pel Sr. Antoni Garcia,  la primera sobre l’estalvi en energia tèrmica en una instal·lació esportiva i la darrera, la implantació de la metodologia BIM a l’Hospital Vall d’Hebron.

Com es habitual cada any es va fer entrega del premi a la millor ponència.

Finalment, i com ja es tradició, es va fer la rifa nadalenca en la qual es van repartir regals entre els socis dintre d'un ambient molt distès i festiu.

A la zona privada de socis trobareu les presentacions i algunes fotografies del acte.