Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
 • image01

Notícies

17-06-2015

I Congrés d'Instal·lacions Hidràuliques en l'Edificació (IHE)

AGEM, hi participa com entitat col·laboradora 

Els dies 17 i 18 de juny es celebra el I Congrés d'Instal·lacions Hidràuliques en l'Edificació (IHE), organitzat pel Gremi d’Instal·ladors de Barcelona, l'Associació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya (AGIC), l'Asociación Española de Empresas de Tratamiento y Control de Aguas (Aqua España), i l'Editorial El Instalador. 

El Congrés tindrà lloc a l'Auditori de la Torre Agbar.

La gestió d'un recurs escàs com l'aigua d'una manera eficient resulta fonamental. Múltiples fòrums l'aborden a gran escala, des del punt de vista de la seva distribució i tractament. No obstant això, optimitzar la gestió de l'aigua en els punts de consum constitueix el primer pas, no només per a un consum eficient, sinó també per reduir la despesa energètica, alguna cosa imprescindible en aquests moments.

Objectius:

  • Establir un punt de trobada i de debat sobretot el concernent a les instal·lacions hidràuliques als edificis, i com les últimes normatives els afecten.

  • Impulsar l'eficiència energètica i la racionalitat en el consum d'aigua a través de la promoció i difusió de les més modernes tecnologies i sistemes disponibles al mercat.

  • Debatre sobre la problemàtica entorn de l'acreditació oficial d'instal·ladors de lampisteria i com afecta al mercat.

  • Conèixer la postura de les Administracions respecte als punts candents que afecten al sector: normativa, acreditacions, facturació, etc.

    Trobareu més informació en aquest enllaç de la web del congrés   Els socis d’AGEM poden gaudir del 10% de descompte al fer la inscripció.

  www.congresoihe.com

Fitxers adjunts