Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Notícies

01-12-2014

Premi EESA2014 Liceu/Antoni Garcia

El passat dia 8 d’octubre de 2014 es va celebrar una nova edició dels European Energy Service Award, a Brussel·les, que organitza anualment des del 2006 la EESI2020, per destacar els esforços i èxits assolits en els serveis d’energia per a l’eficiència energètica a Europa.

Aquest any, el jurat va atorgar el Premi Best Energy Service Project al Gran Teatre del Liceu, pel seu “Pla d’Acció 2009-2015 per a la millora de l’eficiència energètica”, un pla d’estalvi i eficiència energètica, innovació tecnològica i finançament sostenible, que ha aportat una reducció del 43,8% del consum elèctric, i un 35,8% del consum de gas del Teatre.

El Sr. Günter H. Oettinger, Vice-president de la Comissió d’Energia de la Unió Europea, va lliurar el premi a Antoni Garcia, que el va recollir en nom del Liceu.

Des de AGEM volem felicitar al Liceu per aquest premi, i ens congratulem de comptar amb l’Antoni Garcia com a membre actiu de la nostra Associació, actual President d’AGEM, i que en diverses jornades organitzades per AGEM ens ha explicat amb detall el contingut d’aquest Pla d’Acció.

La EESI2020, es un projecte europeu, anomenat “Iniciativa Europea de Servei Energètic cap als objectius europeus d’estalvi energètic pel 2020”, i esta cofinançat pel Programa Intelligent Energy Europe de la Unió Europea.

Podeu descarregar mes informació als següents links:

http://www.liceubarcelona.cat/el-liceu/noticies/el-liceu-rep-el-premi-best-energy-service-project-atorgat-per-leesi2020.html

http://www.fedarene.org/featured/eesi-2020-award-ceremony-6869

http://eesi2020.eu/news-events/eesa/