Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Notícies

02-12-2015

Resum 64ª Jornada Tècnica

El passat 26 de novembre,  va tenir lloc la 64a Jornada Tècnica organitzada per l’Associació de Gestors de Manteniment, AGEM i que en aquesta ocasió portava per títol “SOLUCIONS APLICADES AL MANTENIMENT I GESTIÓ EFICIENT DELS EDIFICIS"

 La primera part de la sessió tècnica, moderada pel Sr. Daniel Navó, va incloure dos blocs temàtics. En el primer, es va donar la visió de solucions a sistemes de producció tèrmica dels edificis,replica rolex amb les intervencions de TOP CLIMA i SOLVIS, que varen presentar les ponències sobre “Refredadores d’aigua amb compressors de levitació magnètica” i “Gestió energètica mitjançant acumulació estratificada i priorització de les energies renovables” respectivament.

En un segon bloc, es varen tractar solucions de sistemes hidràulics, amb la intervenció de SMART DAM, amb una ponència sobre la “Gestió de l’aigua i control de les fuites en edificacions”.

Després d’una agraïda pausa-cafè, es va donar pas al tercer bloc de la jornada, moderat pel Sr. Antoni Sempere, que va tractar sobre solucions amb sistemes de diagnosi, control i tele gestió, amb la intervenció de BLOWER TEST i ABANTIA.

L’interès dels continguts i de les exposicions realitzades, durant les ponències, es varen  obrir uns interesants col·loquis, on els assistents, varen poder participar activament.

La jornada va tenir una gran assistència, que va omplir l’aforament, entre socis d’AGEM i d’alguns convidats, amb els que mantenim col·laboracions.

Podem considerar que la jornada va resultar d’un gran èxit, considerant els resultats de l’enquesta de satisfacció, on els assistents van donar una molt bona valoració a l’organització, continguts,fake watches ponents i sobretot el networking. 

Trobareu penjades totes les presentacions de la jornada, a la zona privada de socis.