Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Notícies

20-09-2014

Trobada de socis – CALL FOR PAPERS

Continuant amb un dels compromisos de la Junta d’AGEM, de crear i mantenir espais de trobada per la comunicació i col·laboració entre els socis, et comunico la convocatòria de la 12a Trobada Anual de Socis que es portarà a terme dijous dia 11 de desembre de 2014 a partir de les 17.00h a Barcelona.
Com cada any, la finalitat d’aquesta Trobada segueix sent la mateixa que quan es va crear, es a dir, la participació directa dels socis per un intercanvi d’experiències viscudes a l’àmbit laboral, através de petites ponències pràctiques, que puguin ser d’interès col·lectiu i facilitar l’aforament per posar en comú els temes professionals que ens preocupen en la nostra tasca diària.
Des de l’Associació també us convidem a prendre part en aquesta Trobada presentant una comunicació del tema professional més interessant que hagi format part del vostre treball durant aquest any 2014. Els socis que ho desitgeu ens heu de fer arribar a la Secretaria Tècnica, per correu, fax o e-mail, abans del dia 30 d’octubre una síntesi del tema a tractar per valorar, seleccionar i comunicar en breus dies, per part de la Junta, aquells continguts que siguin
d’interès general per el conjunt dels socis. Aquesta convocatòria també es fa extensiva a les entitats col·laboradores.
Es calcula un temps aproximat de 15 minuts per exposar cadascuna de les presentacions. Al final de l’acte, es farà una votació entre els assistents i es lliurarà com a premi a la millor comunicació un iPad mini.

Un cop s’hagin rebut totes les comunicacions i confeccionat el programa definitiu de la Trobada us ho farem arribar.
Així mateix, amb motiu de la proximitat de les dates nadalenques i, per tal de mantenir la tradició iniciada en la primera trobada, a la cloenda de l’acte es procedirà al sorteig d’una sèrie de regals entre els assistents.
Agraint la seva col·laboració, aprofito l’ocasió per saludar-te cordialment.