Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar
  • image01

Notícies

02-06-2015

Èxit del sopar del 25è aniversari d'AGEM

Dins de les diferents activitats que l’associació esta organitzant durant l’any 2015, per commemorar el 25 aniversari d’AGEM, el passat dijous 14 de maig es va celebrar l’acte central: un sopar especial de socis d’AGEM.

El lloc triat per aquesta celebració va ser al Restaurant Miramar de Barcelona, amb unes esplèndides vistes de la ciutat.  Abans del sopar, els assistents varen poder gaudir d’un pica-pica  als jardins, un punt de trobada molt agradable per tots els socis i en el que ens va acompanyar el grup musical d’un vell company i col·laborador de la nostra associació, el Prepedigno Martin i la seva Prepe’s Band.

La coneguda periodista Marta Caceres es va encarregar de conduir l’acte durant tota la nit. Abans del sopar el President d’AGEM, l’Antoni Garcia, va donar la benvinguda i un breu discurs donant la visió del present i el futur d’AGEM, posant en valor que durant aquests 25 anys l’associació ha mantingut una excel·lent trajectòria, sense perdre en cap moment la seva essència,  consolidant-se com a punt de referència en el sector, i el convenciment d’un futur il·lusionant que assegura  una llarga continuïtat de l’associació. L’establiment de relacions amb altres entitats rellevants publiques i privades, i també de l’àmbit universitari, afavoreixen sens dubte aquesta bona dinàmica i aporten renovades sinergies que son molt bones per l’associació i pels socis. El president abans d’acabar va recordar i agrair el suport de les entitats col·laboradores i la importància del seu recolzament. Igualment esta previst dins dels actes commemoratius organitzar una trobada especial amb les entitats.

Abans d’acabar el sopar, es va donar pas a una segona part d’intervencions, a on es va voler reconèixer i agrair als socis fundadors i expresidents, tant l’iniciativa i difícil tasca de crear l’associació, com la dedicació per liderar durant aquests 25 anys en les diferents etapes directives. Així van intervenir Jose Manuel Serrano,replicas panerai Alfons Badia, Ramon Gassol, Jose Silvestre, Albert Tresserras, Jordi Lucea i Juan Carlos Pelaez. Els parlaments van estar plens de records i moments emotius, d’agraïments i d’anècdotes. Moment molt especial també va ser quan es va convidar a parlar a l’Elisabet Capilla, i que portant la Secretaria Técnica s’ha convertit en un autèntic referent de l’associació per a tots durant aquests 25 anys d’història. Aquestes intervencions es van fer també en representació i reconeixement a tots els socis que han format part de les diferents Juntes Directives, i que amb el seu compromís generós i desinteressat han contribuït durant aquests 25 anys amb AGEM. Es va tenir un especial record per tres persones molt estimades que no varen poder assistir-hi, i que van formen part de l’historia d’AGEM: Miquel Piñol, Antoni Nebleza i Jose Martinez .

Desprès d’aquestes intervencions, es va donar pas a un espectacle de màgia. El Mag Nolo  va contribuir a fer la nit mes especial i divertida, fent participar a diferents socis i sòcies durant l’espectacle.

La Prepe’s Band va tancar la nit amb una actuació musical a on tothom es va deixar portar per la festa final.

L’acte va resultar tot un èxit. replicas hublot Sens dubte un punt i final divertit a un acte molt especial que va omplir de satisfacció a tots els que formem part d’AGEM.

(A la zona privada de socis, hi trobareu la resta de fotografíes del acte)